Gouds Dagblad | Lachen om Logistiek en Transport

Lachen om Logistiek en Transport

Het boekje ‘Lachen om Logistiek en Transport’ bevat korte verhalen van Bart Lammers over logistiek en transport, die verluchtigd zijn met illustraties van tekenaar Peter Boersma.

De Goudse auteurs laten met dit boekje zien hoe belangrijk logistiek en transport in deze tijden geworden zijn en tegelijkertijd laten ze met een knipoog zien hoe makkelijk dat fout kan gaan.

Het boekje is een medicijn tegen depressiviteit over de logistieke prestaties of een te krampachtige houding ten aanzien van het vakgebied. Cartoons en tekst. Lachen en leren.

Als je iets met het onderwerp hebt, is dit boek een must!

Bart Lammers is Supply Chain Manager bij Technische Unie en heeft diverse managementfuncties in de logistiek achter de rug. Daarover schrijft hij regelmatig, in columns en boeken. Twee jaar geleden verscheen van zijn hand  ‘Het Pakhuis’, een logistieke managementroman. Het jongste werk van Bart is zowel vermakelijk als leerzaam, niet alleen voor mensen die in de logistiek werkzaam zijn, maar ook voor hun familie en vrienden.

Toevallig
De samenwerking met tekenaar Peter Boersma kwam min of meer toevallig tot stand, zegt Lammers. “We kenden elkaar niet eens, maar we bleken op twee minuten afstand van elkaar te wonen. Peter maakt wekelijks een cartoon in een Gouds huis-aan-huis-blad en ik benaderde hem om te vragen wat plaatjes te maken voor bij presentaties die ik regelmatig houd. Ik had al een idee voor dit nieuwe boek en gaandeweg kwamen we tot de conclusie dat bij elk verhaaltje wel een tekening zou passen. Zo is de samenwerking ontstaan”, aldus Lammers.

Komende zaterdag 7 december wordt het boekje gepresenteerd bij Boekhandel Verkaaik. er is dan ook een Meet & Greet en signeer-sessie met Bart Lammers en Peter Boersma, auteurs van Lachen om Logistiek en Transport

TIJD: van 14 tot 16u00. AANMELDEN: info@boekhandelverkaaik.nl