Gouds Dagblad | It's all about the Queen

It's all about the Queen

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Koningin Máxima staat op 9 juli centraal en in de schijnwerpers op het verjaardagfeestje van Het Imagobureau van Yvonne Stoevelaar. "Aan de hand en verhalen van Josine Droogendijk (Maxima-expert en beheerder van website Modekoningin Maxima) en Justine Marcella (Koninklijk Huis-journalist en koningshuisdeskundige) nemen we onze gasten op dinsdag 9 juli mee in het leven van Maxima. Zij zullen hun kennis met ons willen delen...", vertelt Yvonne.

"In juli bestaat Het Imagobureau 12,5 jaar. Een mijlpaal waar ik trots op ben en een geweldige reden om een leuk jubileumevent te houden!", zo gaat Yvonne verder. "Als vrouw ben je van vele markten thuis. In veel gevallen ben je moeder en misschien zelfs oma, heb je een baan, ben je ondernemer, doe je vrijwilligerswerk en heb je een partner. Daarnaast wil je er goed en stijlvol uitzien en kleding dragen die past bij jou als persoon en bij al die verschillende gelegenheden. Een van de onderwerpen binnen mijn vakgebied waar ik mensen al 12,5 jaar met heel veel passie bij adviseer..."

Koningin Maxima
Een geweldig voorbeeld van een prachtige, krachtige vrouw met zeer uiteenlopende rollen is onze koningin, aldus Yvonne. "Een vakvrouw en voorbeeld voor velen. Nu had ze zelf geen tijd om te komen, maar ik heb twee toppers gevonden die echt alles weten over onze koningin, haar kleding en haar werk! En laten deze twee toppers nu beiden op 9 juli jou meenemen in het leven van Maxima…hun kennis met ons willen delen..."

Josine Droogendijk
Josine is Maxima-expert en beheert de website Modekoningin Maxima, goed voor zo’n 20.000 bezoekers per dag. Ze is columniste voor onder meer het blad Vorsten en voor Libelle en wordt regelmatig gevraagd in praatprogramma’s als expert over de kleding van Maxima. Als eerste weet Josine altijd wat Maxima draagt tijdens openbare optredens. Josine schreef twee boeken over de kleding van koningin Maxima en uiteraard heeft ze haar laatste boek "De Magie van Máxima" bij zich!

Justine Marcella
Justine is Koninklijk Huis-journalist en koningshuisdeskundige. Zij is sinds januari 2012 werkzaam als hoofdredacteur van het tijdschrift Vorsten. Justine weet alles over ons koningshuis en andere royals en reist vaak mee als ons koningspaar op pad is. In haar vrije tijd maakt zij prachtige oorbellen, die ze natuurlijk meeneemt 9 juli!

PROGRAMMA
19.00 uur Ontvangst met koffie en thee

19.30 uur Welkom en presentatie 'De Magie van Máxima' door Josine Droogendijk

20.45 uur Pauze met koffie/thee en taart

21.15 uur Hoe word je journalist van ons Koningshuis?
Hoe gaat het eraan toe bij ons Koningshuis? Een interactieve sessie tussen publiek en Justine Marcella.
(Dus denk vast na over wat je altijd al hebt willen weten over Koningin Maxima of het Koninklijk huis!)

22.15 uur Feestelijke borrel en napraten

Voor- tussen en na de lezingen is er gelegenheid advies te krijgen over de make-up van Art of Image (er zijn weer mooie nieuwe kleuren) en kun je de boeken en oorbellen van Justine en Josine bekijken en zo gewenst kopen.

Datum en tijd:
di 9 juli, 19.00 – 23.00 uur.

Locatie:
De Veste Gouda
Ridder van Catsweg 300

Voor aanmelden, tickets en meer informatie: info@hetimagobureau.nl


Foto: Digitaal Dagblad