Gouds Dagblad | Er zijn veel lieve dingen te doen...

Er zijn veel lieve dingen te doen...

mainImage

In Gouda hebben we van romantiek wel kaas gegeten. De stad doet er elk jaar alles aan om van Valentijn de dag van de Liefde, een onvergetelijke dag te maken. In Gouda kun je je elk jaar volledig onderdompelen in het prachtige gevoel dat liefde heet. De stad Gouda is een aanrader voor de echte romantici! Zo zijn er van donderdag tot zaterdag heel veel lieve dingen te doen in de Binnenstad!

Donderdagmiddag 14 februari Trouwen voor 1 dag voor de kinderen
Van 15 tot 18u00 mogen de kinderen weer in het huwelijk treden met opa en/of oma, papa en/of mama, vriendjes en vriendinnetjes, oom en/of tante, de juf. Dit keer is het in De Agnietenkapel. Opgeven hoeft niet, gewoon feestelijk aangekleed of niet naar De Agnietenkapel komen.

Donderdagavond 14 februari Trouwen voor 1 dag voor volwassenen
'Trouwen voor één dag' is er ook weer voor volwassenen tijdens koopavond van 18 tot 21u00, ook in De Agnietenkapel (Nieuwe Markt). De volwassenen dienen zich in verband met de planning en capaciteit wel even vooraf aan te melden via ldjong@xs4all.nl

Vrijdag 15 februari Stad van de liefde
De hele binnenstad is het decor van de Liefde. Op allerlei plekken zijn er ook speciale liefdesaanbiedingen, lunches en diners. Vier de liefde in de Binnenstad van Gouda.

Zaterdag 16 februari De Geheime Liefdesroute
Valentijnsdag is hipper dan ooit en laat Gouda nu de stad van Valentijn zijn.
Kom zaterdag 16 februari naar Gouda voor onze Geheime Liefdesroute. Vanaf 11.00 uur start de route bij Dinkra/The Melting Shop aan de Kleiweg 91.
Ga jij voor "Een liefde van ver", "Rozengeur en Valentijn"of voor "Pure Liefde"? Met een speciale Valentijns goodiebag ga jij de route lopen waar je alle GRATIS Valentijns goodies in kan verzamelen en allerlei gezellige winkels kunt ontdekken. Hoe leuk is dat! Dus kom langs met je lieve buurvrouw, je hartsvriendin of je dochter die altijd voor je klaar staat. Loop de route met elkaar of loop hem gewoon alleen. Alles kan !
Verras jouw Valentijn door in Gouda bij deze shoppingroute te zijn ……

Gouda, stad van Valentijn 
Trouwen voor 1 Dag en de Geheime Liefdesroute worden gehouden door de binnenstadondernemers vanuit het DoePlatform van de SOG.