Hier zijn nog kaartjes voor

1 April 2018, 10:00 uur
Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Hier zijn nog kaartjes voor

Zin in een avondje theater? Altijd toch! Kijk dan eens mee op de onderstaande lijst van De Goudse Schouwburg of er een voorstelling van je gading bij is.

Veel voorstellingen in De Goudse Schouwburg zijn zeer gewild en in een vroeg stadium uitverkocht. Maar dat geldt niet voor alle, niet minder gewilde voorstellingen.

Voor de komende weken heeft De Goudse Schouwburg nog plaatsen beschikbaar voor de volgende onderstaande voorstellingen. Kijk je mee?

MAANDAGENDA APRIL - www.goudseschouwburg.nl

di. 3 april  WIJN een thrillerkomedie
20u00  Zes geweldige acteurs nemen u mee in een met wijn doordrenkte avond, waarop alles net even anders loopt dan verwacht.

di. 3 april   PIANORECITAL DOOR HANNES MINNAAR
20u30  Met trots presenteren wij u deze meesterpianist! Hannes speelt deze avond werk van Back, Franck, Fauré en Ravel.

wo. 4 april GEORGE VAN HOUTS: KOM PLOT
19u30  Geen cabaret, geen toneel, geen lezing... maar een soort TED-talk, met humor, karakter en de ontsluiering van een angstaanjagend, verbijsterend, wereldwijd complot.

wo. 4 april  THE FIVE GREAT GUITARS: THE REUNION
20u00  The Five Great Guitars bestaan 15 jaar en dit wordt gevierd! Nog eenmaal komt de originele bezetting bij elkaar. Nergens anders is het mogelijk om de top van Nederlandse gitaristen op één avond live te zien spelen.

do. 5 april  NITS
20u00  Met de sterke wens weer op tournee te gaan, staat de band nu in de theaters met nieuwe muziek en visuals.

vr. 6 april  THE FULL MONTY: JOEY FERRE, BRIGITTE HEITZER e.a.
20u00  Geen baan meer. Geen vrouw meer. Geen toekomst meer. Wat doe je dan? Dan begin je een strip-act!

vr. 6 april  ARON ELSTAK: KIJKT U EVEN MEE?
20u30  Aron neemt u mee door de massa van soaps, talentenjachten, scripted reality’s en documentaires. Hij laat de revue herleven in een avond vol mooie liedjes, typetjes en conférences.

za. 7 april  DE PIONIER: GOOD VIBES (muziek-show)
20u00  Laura Trompetter, professioneel percussioniste te gast bij Gouda's Harmonie De Pionier. Laura is bekend van Maestro waar zij The Typewriter speelde en van duo Lipstick. Ook presenteert zij op humorvolle wijze het programma. De Jazzdancegroep Dance Dudettes, acht fantastische dames, verzorgen met tomeloze energie de show met o.m. Spaans vuurwerk.
Kortom een heerlijk avondje Pionier en Schouwburg. Zie ook www.pionier-gouda.nl.

zo. 8 april  SPROOKJESMUSICAL DE GELAARSDE KAT (5+)


13u30+16u00  Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. Een swingende voorstelling vol kattenkwaad voor de hele familie!

di. 10 april  ROEM: VICTOR REINIER EN RENÉE SOUTENDIJK
20u00  ‘Roem’ is een nieuw stuk van toneelauteur Ger Thijs (De Kus) en voert ons mee naar de wereld van de BN’ers. Wat doet bekendheid met iemands karakter?

di. 10 april  LE ROUX & D'ANJOU: ECHTE LIEFDE
20u30  Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou, gelauwerd in toneel en cabaret, brengen samen een absurdistische en muzikale theatervoorstelling. Een hilarische avond, schaamteloos geïnspireerd op Absolutely Fabulous en hun knettergekke leven.

wo. 11 april FERNANDO LAMEIRINHAS
20u30  Fernando benadert de fado zoals alleen hij dat kan; met hart en ziel. Hij wordt begeleid door twee muzikanten en brengt naast zijn gitaar een ukelele mee. Boek Lameirinhas nú online met actiecode JUBILEUM25 (prijssoort jubileumkorting) en ontvang 50% korting per kaartje!

do. 12 april  FRANS BAUER
20u00  De ongekend populaire moderne troubadour vermaakt het publiek op een manier zoals alleen hij dat kan.

vr. 13 april  HELMERT WOUDENBERG: MOZES
20u30  Na zijn alom geprezen solo’s over o.a. Fortuin, Hitler en zijn grootvader, buigt Helmert Woudenberg zich in zijn vijftiende solo over het verhaal van Mozes.

za. 14 april  VELE HEMELS BOVEN DE ZEVENDE, naar roman Griet Op de Beeck
20u00  In dit fascinerende en beklemmende familiedrama doen de personages verwoede pogingen zich te ontdoen van de pijn in hun zelfgekozen leven. Griet Op de Beeck heeft haar personages en de wereld waarin zij leven met veel humor en liefde beschreven.

za. 14 april  NEW YORK ROUND MIDNIGHT: SWINGIN' HARLEM
20u30  New York Round Midnight is een van de grootste jazzproducties van dit moment! Het nieuwe programma neemt je mee naar nachtclubs van de New Yorkse wijk Harlem.

ma. 16 april HARRIE & EVA: Jon van Eerd e.a. EXTRA
20u00  Op de zevende dag was er rust. Totdat... Harrie het Paradijs binnenwandelde! In deze dolgekke komedie neemt Harrie Vermeulen als vanouds steeds maar weer de verkeerde beslissingen.

ma. 16 april MARTIJN KARDOL: BANG
20u30  De ‘uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos’. Martijn Kardol won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en het Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat nog geen cabaretier ooit eerder is gelukt.

di. 17 april MAAIKE OUBOTER: VANAF NU IS HET VAN JOU


20u00  Maaike is terug met nieuwe liedjes, ontwapenende anekdotes en verhalen. Een nieuwe zoektocht. Naar menselijkheid.

wo. 18 april DE ORESTEIA: HET NATIONALE THEATER
20u00  Het Nationale Theater brengt elk seizoen een klassieker uit de toneelgeschiedenis. De Oresteia schetst hoe het gezin van een succesvol legeraanvoerder door een bloedige keten van moord en wraak uiteen scheurt.

do. 19 april LEBBIS: DE BOVENGRENS
20u00  Samen met u wil Lebbis op deze avond kijken naar wat we doen, waarom en waar het heen gaat. Een avond onder vrienden

vr. 20 april  AFRICAN MAMAS: SIYABONGA MAKEBA
20u00  De African Mamas brengen samen met Leoni Jansen een muzikaal eerbetoon aan de zangeres die Zuid-Afrika hoop gaf: Miriam Makeba.

za. 21 april COOL TALENT 2018, voor leerlingen door leerlingen!
20u00  Voor het achtste jaar op rij houdt de Lionsclub Gouda Bloemendaal in de Goudse Schouwburg een avondvullend programma met talentvolle leerlingen van 7 middelbare scholen uit Gouda en omgeving. Tijdens de reguliere schoolmuziekavonden worden de beste acts geselecteerd die - op het gebied van regie, licht en geluid volledig professioneel voorbereid en begeleid - in de Grote Zaal van de schouwburg mogen optreden. Gedurende de hele avond staan er alleen maar leerlingen op het podium. Ook de presentatie is in handen van leerlingen. Al zeven jaar een spetterende avond met in de schijnwerpers muzikaal-, zang- en danstalent op een niveau dat elk jaar weer grote verbazing oproept. Zie verder op www.cooltalent.nl.

zo. 22 april JULIEN LIBEER EN ROSANNE PHILIPPENS (Koffieconcert)
12u00  Sinds hij op 20-jarige leeftijd de prestigieuze Juventusprijs ontving wordt Julien Libeer geprezen als één van de meest markante muzikale persoonlijkheden van zijn generatie.

di. 24 april  MOOI WEER VANDAAG: Bram van der Vlugt e.a.
20u00  We volgen de gesprekken tussen vier mensen. Hun gesprekken gaan veelal over het weer en stokken voortdurend. Langzaamaan wordt duidelijk dat er met alle vier iets aan de hand is.

do. 26 april TIM FRANSEN: Het kromme hout der mensheid
20u00  Vorig seizoen debuteerde Tim Fransen met zijn filosofische cabaretprogramma en dat werd alom bejubeld, ook in Gouda! Daarbovenop werd het programma ook nog eens bekroond met de Neerlands Hoop.

za. 28 april JOHAN GOOSSENS: VLAM
20u30  Het vuur van de liefde, de passie, en natuurlijk: seks. Daarover gaat de nieuwe show van Johan Goossens.

Zie ook www.goudseschouwburg.nl

Toegangskaarten voor bovenstaande voorstellingen zijn te koop via www.goudseschouwburg.nl. Ook aan de kassa. Zie de website voor actuele openingstijden.