Gouds Dagblad | Gostores Gouda Winterfeest: Wintersale en Kinderplein

Gostores Gouda Winterfeest: Wintersale en Kinderplein

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

In de kerstvakantie is het gezellig shoppen bij GoStores Gouda op het Eiburgplein. De winkels zijn open en op zaterdag 29 december zijn er vanaf 12.00 tot 16.00 uur diverse gratis activiteiten te beleven. Met een
warme chocolademelk in de hand kijk je hoe de kinderen zich vermaken met de winterspelletjes, knuffelen met Olaf en Elsa of een ritje maken in de GoStores Gouda kindertrein.

Wintersale
Kom op de dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw geweldige koopjes scoren.

Gratis activiteiten
Tijdens de kerstvakantie is er natuurlijk aan de kinderen gedacht. Over het terrein rijdt de GoStores Gouda express, een gezellig treintje voor de kinderen en daarnaast kunnen ze zich met de winterspelletjes vermaken of gaan ze samen met papa of mama van de sleebaan. En natuurlijk kun je een gratis een bekertje chocolademelk halen!

Meet & Greet met Elsa en Olaf
Ontmoet je grote Disney vrienden en ga met ze op de foto!Dé woonboulevard van Gouda
Bij GoStores Gouda vind je alles voor wonen, klussen, eten en outdoor. Hier zijn gevestigd: Auping Plaza, Beddenreus, Beter Bed, Bruynzeel Keukens, CarpetRight, Floor Outlet, Gamma, Henders & Hazel, Kwantum, Lunchroom Go-in, MZ Meubel, Profijt Meubel, Prominent, Pronto Wonen, SuperKeukens, Swiss Sense, Vrijbuiter, Xooon, Wereldrestaurant Atlantis.

Parkeren is gratis!
Meer informatie:

gostores.nl/gouda

facebook.com/gostoresgouda

instagram.com/gostoresgouda


Foto: Digitaal Dagblad