Gouds Dagblad | Gordon portretteert excentrieke Gouwenaar en zijn papegaaien

Gordon portretteert excentrieke Gouwenaar en zijn papegaaien

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Presentator en zanger Gordon (Heuckeroth) bezoekt en portretteert in oktober een excentrieke Gouwenaar met zijn papegaaien. De Gouwenaar, die nog even anoniem wenst te blijven, vervoert zijn papegaaien in een kinderwagen en is in het Houtmansplantsoen bij de Houtmansplantsoenconcerten regelmatig een bezienswaardigheid. Bezoekers mogen daar gratis met hem en zijn papegaaien op de foto.

Gordon komt naar Gouda om een portret van de man en zijn papegaaien te maken voor het TV-programma Gordon in Wonderland.
Gordon mag dan wel verkassen richting Talpa, hij maakt eerst nog drie programma's voor zijn oude werkgever, RTL 4.

De eerste eerst The Voice Senior, waarin hij samen met zijn oude maatje Gerard Joling op de bekende draaistoel zit. Dat programma start op 24 augustus. Daarna is het tijd voor Screentest, waarin Gordon op zoek gaat naar nieuw presentatietalent. De winnaar krijgt een contract bij RTL. Een prima timing, omdat RTL dreigt te kampen met een tekort aan presentatoren nu John de Mol op strooptocht is.

Gordon in Wonderland
Gordon's zwanenzang bij RTL wordt Gordon in Wonderland, een soort nieuwe versie van het oude NCRV-programma Showroom. De presentator portretteert excentrieke types.

Online
Wat hij precies gaat doen bij Talpa, weet de excentrieke presentator nog niet, al liet hij aan Boulevard weten dat hij ook graag online aan de slag wil.Foto: Digitaal Dagblad