mainImage

Garage Van Dam sluit zich aan bij AutoFirst

Het team van AutoFirst Garage Van Dam.
14 maart 2019, 18:28 uur
Algemeen

Garageformule AutoFirst is aan een opmars bezig. De landelijke garageformule met regionaal karakter breidt zich steeds verder uit. Nu het succesvolle concept nagenoeg volledig het noorden, oosten en zuiden van Nederland afdekt, komt de groei uit het midden en westen. Goudse Garage Van Dam aan de Wethouder Venteweg 160 wordt hier nu aan toegevoegd.

Garage Van Dam, al jaren een sterke speler in Gouda, mag zich vanaf 1 januari 2019 AutoFirst Garage Van Dam noemen. AutoFirst is een franchiseformule van inmiddels 135 garagebedrijven die staat voor: waar voor uw geld, online gemak, klanttevredenheid (gemiddeld 8,7 op www.klantenvertellen.nl), opgeleid en gemotiveerd personeel en altijd toegang tot de laatste innovaties. Bovendien behouden klanten van AutoFirst bij onderhoud hun mobiliteitsgarantie, waardoor een kostbaar pechhulp abonnement van bijvoorbeeld de ANWB overbodig is. Niet voor niets is de slogan: “Uw auto op de 1e plaats”.

Succesvolle toekomst gegarandeerd
Door zich bij AutoFirst aan te sluiten is Patrick van Dam met zijn garage meer dan ooit klaar voor een succesvolle toekomst. “AutoFirst past als geen ander concept bij ons; korte lijnen, snel schakelen en meedenken met de klant. Dat zijn al jarenlang kenmerken van ons bedrijf en dat is ook waar AutoFirst voor staat. Het huidige tijdperk eist dat garagebedrijven meer gaan samenwerken, voornamelijk op het gebied van marketing. Zo blijven we bij in alle ontwikkelingen in de autobranche, zodat wij ook in de toekomst al onze klanten naar behoren kunnen blijven bedienen”, aldus Patrick.

“Wij zijn er trots op garage Van Dam binnen onze garageformule te mogen verwelkomen", aldus AutoFirst. "Wij kennen Patrick als een zeer enthousiast en ambitieus persoon, die niet rust voordat zijn klant volledig tevreden is. Een échte AutoFirst ondernemer!”

Open dag vrijdag 15 maart, win een barbecue
U heeft vrijdag vanaf 14.00 tot 20.00 uur de kans op een kijkje achter de schermen en onder de brug. "Tijdens de open dag is er onder meer een demonstratie van poetsmiddelen op een auto van 1 van onze klanten, wellicht die van u! Tevens een demonstratie Sistema Gopren stabiliteitssysteem. We verloten 1 set tijdens de open dag. Er is een hapje en een drankje en Chocoladeatelier PUUR verzorgt een proeverij van heerlijke chocolade", zo somt Patrick op.

AutoFirst garage Van Dam is gevestigd aan Wethouder Venteweg 160 te Gouda.

Voor meer informatie kunnen consumenten terecht op www.autofirst-garagevandam.nl of kunnen direct contact opnemen met Patrick Van Dam via telefoonnummer: 0182-526053

Dit item is aangeboden door AutoFirst Garage Van Dam en Garageformule AutoFirst.


Foto: AutoFirst Garage Van Dam