Ga jij De 12 van Oldenheim ook volgen?

1 April 2018, 11:36 uur
Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Ga jij De 12 van Oldenheim ook volgen?

RTL 4 zendt vanaf 1 april de spannende serie De 12 van Oldenheim uit. De serie is grotendeels opgenomen in Harmelen, Gouda en Woerden. De serie was tot nu toe alleen te zien op Videoland.

In De 12 van Oldenheim volgen we de levens van de inwoners van Oldenheim, een oer-Hollands dorp waar families al generaties lang wonen. De schrik is groot wanneer de inwoners van het dorp geconfronteerd worden met een reeks mysterieuze verdwijningen.

De paniek slaat toe
Wanneer de zestienjarige Nine tijdens een zomerse nacht plots weg is, slaat de paniek toe. Haar fiets ligt in de sloot, maar van de tiener ontbreekt elk spoor. Kort daarna verdwijnt de tweede inwoner van Oldenheim. Is dit toeval of is er iets anders aan de hand? Wantrouwen, angst, geheimen, paranoia, onverklaarbare verschijnselen… Het zijn allemaal ingrediënten van de spannende serie. In het decor van ons prachtige Gouda, Harmelen en Woerden dus.

Bekende Nederlanders
Veel bekende Nederlanders hebben een rol in de thrillerserie. Noortje Herlaar en Richard Groenendijk de hoofdrol in deze serie. Fedja van Huêt, Gaite Jansen, Nasrdin Dchar en Guy Clemens zijn ook te zien in De 12 van Oldenheim.

De 12 van Oldenheim, vanaf zondag 1 april 2018 om 21u30 bij RTL 4

Check de openingsscène in de video hieronder. Zeker weten dat je na het zien hiervan inschakelt zondagavond.

https://www.youtube.com/watch?v=UMKCwVcijJw&list=PLL4SeOEsUaWLfnN7niUz2MmugGEdg290F&index=2