Gouds Dagblad | Fashion Event voor Single Moms
mainImage

Fashion Event voor Single Moms

22 november 2019, 19:35 uur
Algemeen

Voor de eerste keer in Gouda is er op zaterdag 23 november een Fashion Event voor alleenstaande moeders. En wel bij Paviljoen de Vrijheid.

"De meeste alleenstaande mama's werken hun butt off om rond te komen. Ze kopen de leukste outfits voor hun kroost en juichen voor zichzelf bij een Zaraatje in de uitverkoop. Niks mis met de Zara (Heel erg niet zelfs, wanneer komt er een in Gouda!) maar ik geloof echt in de kracht van mode en kleding. Een sollicitatiegesprek, of leuke date, in een top outfit is gewoon net iets lekkerder", aldus initiatiefnemer en organisator Sammy Labbaci.

"Alleenstaande moeders die werken en niet in aanmerking komen voor een voedsel/kleding bank. Deze vrouwen, die in hun eentje alle ballen hoog houden, wil ik in het zonnetje zetten. Zij kunnen GRATIS merkkleding komen uitzoeken. Ze redden het net wel, maar hebben geen budget om merkkleding voor zichzelf te kopen. Een vrijwillige bijdrage voor Vanessa Umboh van de stichting Stem Zonder Gezicht wordt trouwens wel gevraagd. Zij is de kickass vrouw die strijdt voor de 40.000 kinderen die in Rotterdam in armoede leven", aldus Labbaci. 

"We nemen heel graag merkkleding in. Schoon, netjes en van deze tijd. Dus niet die schoenen uit 2006 of die blouse met die vlek, ook al is ie van Hugo Boss. Particulieren, maar ook winkels kunnen hun bijdrage leveren. Ook voor het doneren van kleding: 06-15967977..."

Wat: Fashion event voor alleenstaande moeders
Wanneer: Zaterdag 23 november
Waar: Paviljoen De Vrijheid Gouderaksedijk 32-36
Tijd: 10:00 – 13:00 uur
Entree: gratis
Parkeren: gratis
Facebook: https://www.facebook.com/pg/MissHolistic
Instagram: missholisticproductions