Gouds Dagblad | Bezoek grootste zandbak van Gouda

Bezoek grootste zandbak van Gouda

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Altijd al willen weten waarom er een dik zandpakket ligt? Of welke wereld er schuilgaat onder de grond en hoe een straat wordt aangelegd? Kom op zaterdag 2 juni naar Westergouwe voor uitleg en rondleidingen. Westergouwe en aannemingsmaatschappij Van Gelder uit Nieuw-Vennep houden op zaterdag 2 juni een open dag op de zandvlakte van Westergouwe-II. Van 11 tot 15:00 uur is de bouwplaats open.
Er zijn circa 200 locaties in het land die deelnemen aan de Dag van de Bouw, voor Gouda en omstreken is Westergouwe de enige mogelijkheid een locatie te bezoeken. De toegang is gratis en er valt een hoop (zand) te beleven voor jong en oud.Sneak Preview gasloze woningen
Naast rondleidingen op het grondgebied van Westergouwe-II geven VOF Westergouwe (combinatie VolkerWessels Vastgoed en Heijmans) en Dura Vermeer een eerste presentatie van hun nieuwe projecten. Deze gasloze woningen gaan begin september 2018 in verkoop en worden vanaf het eerste kwartaal 2019 gebouwd.
In deze volgende fase van Westergouwe worden wederom vrije kavels aangeboden waar welstandsvrij een droomhuis op kan worden gebouwd. Meer informatie is beschikbaar tijdens de Dag van de Bouw.

Westergouwe-II
Westergouwe heeft een hoge ambitie op het gebied van duurzaamheid. Vanaf Westergouwe-II worden alle woningen gasloos gebouwd. Deze volgende fase van Westergouwe kenmerkt zich door een groene polderomgeving. Waar je ook woont; de natuur is dichtbij. Hiermee zet Westergouwe weer een stap in de ontwikkeling om de groenste en meest waterrijke nieuwbouwwijk van de randstad te worden.

Luchtfoto Westergouwe met de zandvlakte bij Westergouwe-II. Foto KOZZMOZZPHOTO.


Foto: Digitaal Dagblad