De man die maandagavond op het centraal station van Gouda bekneld raakte onder een trein, is dinsdagmorgen aan zijn verwondingen overleden. Dat laat de politie weten.
De 76-jarige Gouwenaar raakte maandagavond rond 21u15 zwaargewond toen hij door nog onbekende oorzaak op het spoor van Gouda CS terecht kwam. De toedracht wordt nog onderzocht. De trein die op dat moment aankwam op het station kon niet meer op tijd stoppen voor de man.
Toen de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, aankwamen was de man nog aanspreekbaar. De brandweer heeft het slachtoffer onder begeleiding van de trauma-arts bevrijd. Nadat de man was bevrijd, is hij met spoed richting het ziekenhuis vervoerd. Hij is later in het ziekenhuis overleden.
Het treinverkeer was door de beknelling enige tijd gestremd. Door het ongeval reden er geen treinen tussen Utrecht en Gouda. Het station was enige tijd afgesloten voor publiek. Aan het eind van de avond was alles weer op gang.
Oproep getuigen
De politie komt graag nog in contact met getuigen van dit incident die nog niet met de politie hebben gesproken, maar mogelijk wel over belangrijke informatie beschikken.

Bron 112Gouda/Reeuwijk: www.facebook.com/112GoudaReeuwijk
Foto’s: Nick Slagter

Laat een reactie achter