Zo'n auto zie je niet elke dag...

mainImage
Zo'n auto zie je niet elke dag...

Zo'n auto zie je niet elke dag!

Op de onderstaande video is te zien dat in het voertuig een verborgen ruimte in de dashboard zit. Met behulp van een klein magneetje komt de ruimte tevoorschijn. Daar kwamen agenten van Politie Rotterdam bij toeval achter.
Klein magneetje helpt politie met drugsvondst
Tijdens een controle van een voertuig aan de Parallelweg in Papendrecht heeft de politie twee personen aangehouden. Met behulp van een klein magneetje is een grote hoeveelheid harddrugs gevonden in de auto van de verdachten.

Agenten controleerden een auto die over de Parallelweg in Papendrecht reed. De auto gaf een ‘hit’ in het ANPR. Tijdens de controle werd bij de 19-jarige bestuurder 815 euro contant geld aangetroffen. Hij had geen goede verklaring voor dit geld. Hierop is hij aangehouden voor witwassen.

Een van de verdachte probeerde tijdens de aanhouding een klein magneetje met zich mee te smokkelen. Dit bleek een soort sleutel te zijn voor de verborgen ruimte. Met toestemming van de bestuurder is het voertuig onderzocht. De politie trof hierbij een verborgen ruimte aan in de auto.  Het resultaat: vijf kilo aan harddrugs die in een verborgen ruimte lag. De bestuurder en zijn bijrijder, een 23-jarige Rotterdammer zijn voorgeleid voor de rechter commissaris.


Foto: Digitaal Dagblad