Vrouw met geweld beroofd van mobiele telefoon

mainImage
Vrouw met geweld beroofd van mobiele telefoon


In het Park Atlantis is zaterdag 22 december omstreeks 1u45 een vrouw met geweld beroofd van haar mobiele telefoon. In de omgeving hielden agenten een 26-jarige man uit Gouda aan. Het slachtoffer raakte niet gewond. De politie onderzoekt de betrokkenheid van de verdachte bij de beroving en is nog op zoek naar getuigen.Zicht vanaf de achterbank van een politie-auto ('s nachts)Het slachtoffer liep vanaf de Buchnerweg het Bleulandpad op en hoorde dat er achter haar een auto stopte. Toen ze achterom keek, zag ze een donkergrijze auto, waar een onbekende man uitstapte. Daarna liep het slachtoffer het Park Atlantis in en merkte ze op dat de man achter haar aan liep. Kort daarna werd ze door de man met geweld beroofd van haar mobiele telefoon. Na het incident rende de verdachte weg. Hij stapte vervolgens als bijrijder in de donkergrijze auto, die wegreed via de Bleulandweg. Later in die nacht hielden agenten een 26-jarige verdachte op het Regentesseplantsoen voor de beroving aan. Het slachtoffer deed aangifte.
Getuigen gezocht
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van deze beroving. Iets gezien of gehoord? Of heb je camerabeelden tot je beschikking? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

Doe altijd aangifte
De politie doet er alles aan om daders van strafbare feiten op te sporen en te arresteren. Ben je slachtoffer? Doe dan altijd aangifte! Op www.politie.nl vind je meer informatie over de manieren waarop je aangifte kunt doen. Jouw informatie geeft de politie een beter beeld van de door jou gemelde criminaliteitsvorm. Zo kan de politie deze weer beter bestrijden.Foto: Digitaal Dagblad