Verdachte straatroof aangehouden

mainImage
Verdachte straatroof aangehouden

Agenten van Team Gouda hebben deze week op het Stationsplein een 29-jarige man uit Gouda aangehouden op verdenking van een straatroof.

De politie kreeg donderdagmiddag de melding dat een 18-jarige vrouw op de Nieuwe Markt in Gouda zou zijn beroofd van haar telefoon. Agenten gingen snel ter plaatse en kregen de man, mede door een goed signalement van de verdachte, snel in het vizier. Na een korte achtervolging kon de man even later worden aangehouden op het Stationsplein in Gouda.

Getuigen gezocht
Was jij donderdagmiddag 4 oktober getuige van deze straatroof op de Nieuwe Markt? Dan komt de politie graag met je in contact via 0900-8844. Liever anoniem melden?, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Tips
Op politie.nl vindt u tips over hoe u minder kans maakt slachtoffer van straatroof te worden. Ook vindt u hier onder andere informatie over Yunu, een beveiligingscode waardoor uw mobiele telefoon alleen maar met uw eigen simkaart werkt. Zet een dief of heler er een andere simkaart in, dan doet uw telefoon niets. Lees hier de tips.


| Foto: Digitaal Dagblad