Twee verdachten overval supermarkt Kranepoort aangehouden

mainImage
Twee verdachten overval supermarkt Kranepoort aangehouden

De politie hield maandag 19 november twee mannen aan voor de overval op een supermarkt aan de Kranepoort op zaterdag 22 september.

De twee mannen worden er van verdacht dat zij zaterdag 22 september een gewapende overval pleegden op een supermarkt . Bij die overval gingen zij er met een kassalade vandoor. De districtsrecherche van politie Gouda stelde direct een onderzoek in.

Maandagochtend hield de politie in twee woningen in Gouda de twee mannen aan. De verdachten zijn 19 en 16 jaar oud en afkomstig uit Gouda.Team West
In het opsporingsprogramma Team West werden op dinsdag 13 november camerabeelden getoond waarop de verdachten te zien waren. Ook werden er op diverse middelbare scholen in Gouda posters opgehangen. Na de uitzending ontvingen rechercheurs goede informatie, die uiteindelijk leidden naar deze mannen.

Team West wordt elke dinsdagavond, direct na het TV West journaal van 17.00 uur, uitgezonden. In de avonduren en de dag erop wordt het programma enkele keren herhaald. Ook via het www.omroepwest.nl is het programma terug te zien.


Foto: Digitaal Dagblad