Oplichting en overval in Team West (met video's)

mainImage
Oplichting en overval in Team West (met video's)

In het opsporingsprogramma Team West van Omroep West vraagt de politie van Gouda weer jouw hulp bij het oplossen van misdrijven die in Gouda en de Goudse regio zijn gepleegd. In deze uitzending aandacht voor de volgende Goudse zaken:

- Een inwoner van Gouda is afgelopen zomer opgelicht tijdens een Marktplaatsverkoop. Door te reageren op een verzoek van een koper om via een Tikkie een cent over te maken, heeft een oplichter zijn rekeninggegevens in handen gekregen. Er is vervolgens voor 750 euro aan Paysafecards gekocht van de rekening van het slachtoffer.
https://www.youtube.com/watch?v=xIL-a6uO86U

- Ook aandacht voor de overval op de COOP supermarkt in Gouderak. De overval op supermarkt Coop in Gouderak in september duurde slechts twintig seconden. In die tijd hebben de overvallers een kassalade buitgemaakt, die later leeg is teruggevonden in een sloot in Gouda. De politie hoopt op meer informatie over de twee overvallers, van wie er één nogal meisjesachtig beweegt.

https://www.youtube.com/watch?v=vi1_bC0aO-UVerder komen de volgende items aan de orde:
- De tankstations van Esso aan de Valkenboslaan en de Vreeswijkstraat in Den Haag zijn overvallen. Van beide overvallen tonen we bewakingsbeelden.
- De telefoondief die vorige week in Team West was te zien, heeft opnieuw toegeslagen. Deze keer in Rijswijk.
- Bij de T-Mobile winkel aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag zijn acht telefoons gestolen. Drie mannen hebben de beveiliging kapot getrokken om de telefoons te stelen.

Onderwerpen onder voorbehoud van de actualiteit.
Team West is dinsdagmiddag om 17u00 te zien op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Ook woensdag overdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.


Foto: Digitaal Dagblad