Ook buschauffeur moet blazen

mainImage
Ook buschauffeur moet blazen

Bij twee controles, op de Rotterdamseweg en in Bloemendaal, zijn vrijdagavond meerdere automobilisten betrapt op alcoholgebruik.

De politie hield vrijdagavond 18 mei op de Rotterdamseweg een verkeerscontrole. De controle was gericht op alcoholgebruik in het verkeer. Voor acht uur was het al minstens vijf keer raak.
De politie is tot halverwege de avond aanwezig geweest. De controle is in ieder geval niet voor niets geweest. Hoeveel bestuurders er uiteindelijk zijn gesnapt, is nog niet bekend.

Verder was er in Bloemendaal een mooie samenwerking tussen het Basta2 woninginbrakenteam en de nieuwste klas politiestudenten. Rondom de hotspots van de laatste woninginbraken oefenden zij de welbekende alcoholcontrole en keken met de basta-collega's met een schuin oog naar eventueel aanwezige inbrekers.

Van een paar honderd automobilisten die mochten blazen, hadden er maar twee te veel gedronken. Geen slechte score voor een vrijdagavond!

,,Tevens hebben we van bewoners weer wat goede tips gehad over verdachte zaken bij hun in de buurt! Win-Win!", aldus het bericht op de Facebookpagina van de politie Gouda.


Foto: Digitaal Dagblad