Gouds Dagblad | Moeder en stiefvader vermist meisje opgepakt

Moeder en stiefvader vermist meisje opgepakt

mainImage

De politie van Gouda is dringend op zoek naar de vermiste Cheyenne Dikhooff. Het 12-jarige Goudse meisje wordt sinds afgelopen vrijdag vermist. Ze is voor het laatst gezien op haar school. De politie laat weten dat haar moeder en stiefvader inmiddels zijn aangehouden.

De politie is nog steeds op zoek naar haar, maar gaat er vooralsnog niet vanuit dat er iets ernstigs met haar aan de hand is. “Er is op dit moment geen vermoeden dat ze in levensgevaar is", aldus de politie. De politie wil daar echter graag zekerheid over. 

Cheyenne is onder toezicht gesteld door jeugdzorg. Toen ze vrijdag uit huis zou worden geplaatst en jeugdzorg haar uit huis wilde halen, bleek ze te zijn verdwenen. "In eerste instantie was er de hoop dat zij samen met haar moeder weg was, die ook verdwenen was", aldus de politie. "Moeder is echter aangetroffen en het meisje is nog steeds weg..."

Volgens de politie zitten de moeder en de stiefvader van het meisje vast, omdat ze haar weg zouden houden van de zorginstanties. 

Het is niet bekend wat voor kleren Cheyenne droeg toen ze verdween. 

Cheyenne heeft donkerbruin haar, blauwe ogen en een stevig postuur.


Foto: Politie Gouda