Gouds Dagblad | Mishandeld 16-jarig meisje is weer thuis

Mishandeld 16-jarig meisje is weer thuis

mainImage

Het 16-jarige meisje dat afgelopen maandagmorgen op weg van de Voorwillense weg naar haar school werd mishandeld door twee jongens, is uit het Groene Hart Ziekenhuis ontslagen. Het meisje bracht er twee nachten door met een hersenschudding en een gezwollen rechteroog. Ze moet het thuis de komende tijd nog rustig aan doen.

De politie van Gouda doet een oproep aan getuigen of ze iets gehoord of gezien hebben van een mishandeling van een meisje door twee jongens in de omgeving van de Voorwillenseweg en de Bernadottelaan.

"Op maandag 13 januari 2020 tussen 9u35 en 9u45 heeft er in de omgeving van de Voorwillenseweg en de Bernadottelaan een mishandeling van een meisje plaatsgevonden. Het meisje is mishandeld door twee jongens. Wij zijn op zoek naar getuigen! Iets gezien of gehoord over dit incident? Bel de politie Gouda 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Zie ook bit.ly/2lKKSdf

De nietsvermoedend 16-jarige meisje fietste maandagochtend naar school. Naar de Goudse Waarden aan de Kanaalstraat via de Voorwillenseweg, de gebruikelijke route. Onderweg trekken twee jongens de aandacht van de Goudse, maar de mavo 4-leerlinge negeert hen. Vervolgens wordt ze plots door het duo van haar fiets gemept waarna er keihard op haar wordt ingeslagen. Ze krijgt een aantal harde vuistslagen en raakt even van de kaart. 

Het slachtoffer werd in het Groene Hart Ziekenhuis opgenomen met een hersenschudding, een dik rechteroog en geheugenverlies.