Lichaam gevonden op de Livingstonelaan

mainImage
Lichaam gevonden op de Livingstonelaan

In de nacht van dinsdag op woensdag is het levenloze lichaam van een persoon gevonden op straat in de Livingstonelaan. Hulpdiensten hebben getracht het slachtoffer nog te redden door middel van reanimatie. De persoon was echter niet meer te redden.

Al vrij snel werd het duidelijk dat de persoon in ieder geval niet door een misdrijf om het leven was gekomen. Onderzoek door politie wees uit dat de man mogelijk van het dak is gesprongen.
Het lichaam werd omstreeks 03u30 aangetroffen. De politie deed woensdag technisch onderzoek in de straat. De Livingstonelaan was daarom lange tijd afgezet.

Ernstig gewond
Vannacht net na half 3 werden meerdere ambulance/politie-eenheden en ook de traumahelikopter gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Livingstonelaan in Gouda. Aldaar zou een persoon op straat liggen welke ernstig gewond leek te zijn.

Na aankomst van de politie kon al vrij snel de traumahelikopter geannuleerd worden want de man/vrouw bleek het niet overleefd te hebben. Hij/zij bleek door een nog onbekende reden te zijn overleden. De politie ging hierop in onderzoek.


Met onder meer Recherche en team Forensische Opsporing werd onderzoek verricht naar de exacte oorzaak van waarom de persoon was overleden. Al vrij snel werd het duidelijk dat de persoon in ieder geval niet door een misdrijf om het leven was gekomen.

Na onderzoek van vele uren kon men alleen concluderen dat de betreffende persoon mogelijk van het dak van het naastgelegen gebouw was gesprongen en hierbij de val niet had overleefd.
Foto: Digitaal Dagblad