Koeien & Kaas is een succesvol horecaconcept uit Gouda gespecialiseerd in vlees- en kaasgerechten. Voor haar nieuwe restaurant in Zoetermeer, dat in het voorjaar van 2019 wordt geopend, is Koeien en Kaas op zoek naar nieuwe collega's. En wel voor de bediening, de bar, de keuken, afwas en de schoonmaak.
Wil jij graag bij Koeien & Kaas werken? Stuur jouw CV met recente pasfoto, motivatie en beschikbaarheid naar [email protected].
Het management van Koeien en Kaas neemt dan snel contact met je op!
Over Koeien en Kaas
Koeien en Kaas is in 2010 ontstaan uit de trots voor Goudse kaas en onze passie voor vlees. Prachtige producten als basis voor oneindig veel gerechten, om over de geweldige combinatie van die twee maar niet te spreken.
De kwaliteit en de pure smaak van het ingrediënt bepalen het eindresultaat. Daarom werkt Koeien en Kaas alleen maar met topproducten waarvan de herkomst bij het management bekend is, het liefst van boeren uit het Groene Hart.
Ambachtelijke slagers als Ton Dito, Marco Ridder en Paul Bruinix zorgen er dagelijks voor dat Koeien en Kaas met deze prachtige producten kunnen werken.
En als je dan een ambitieuze Chef met een uit Amerika geïmporteerde broiler en Yoder Smoker zijn gang laat gaan, dan weet ze bij Koeien en Kaas dat ze alles voor jouw feestmaal in huis hebben.
Kortom, bij Koeien en Kaas proef je de passie voor pure smaken!
Achter de Waag 20
2801 JA | Gouda
0182 686 689
www.koeienenkaas.nl
[email protected]
- 7 dagen per week geopend vanaf 17u00 -