Gouds Dagblad | Jongen (14) beroofd onder bedreiging stroomstootwapen

Jongen (14) beroofd onder bedreiging stroomstootwapen

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Een 14 jarige jongen uit Gouda is vrijdagavond 13 april bij de Sowetobrug in Utrecht beroofd van zijn telefoon. De politie zoekt getuigen.

Rond 18.45 uur vond de beroving plaats. Een 14-jarige jongen uit Gouda werd onder bedreiging van een stroomstootwapen beroofd van zijn telefoon. De dader ging er vervolgens op de fiets vandoor in de richting van de Admiraal Helfrichlaan. Het slachtoffer kon een automobilist aanspreken die de politie inschakelde. In de omgeving zochten agenten. Ook werd een Burgernetactie gestart. Dit leidde niet naar een verdachte.

Signalement
Het gaat om een jongen rond de 14/15 jaar oud met een licht getint uiterlijk. Hij is tussen de 1.70 en 1.75 meter lang en heeft zwart haar en bruine ogen. Hij droeg een zwarte jas, een grijze trainingsbroek van het merk Adidas en hij had een zwarte pet op. Hij reed op een grijze mannenfiets met terugtraprem en een dubbele standaard.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Utrecht Stad via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Foto: Digitaal Dagblad