Goudse tieners aangehouden op verdenking woninginbraak

mainImage
Goudse tieners aangehouden op verdenking woninginbraak

De politie van Team Gouda heeft dinsdag twee Goudse tieners van 17 en 19 jaar aangehouden in hun woningen op verdenking van poging inbraak in een woning aan de Van der Palmstraat op zondagavond 29 juli.

In de boeien
De politie kreeg die avond een melding van een getuige die gerommel bij de woning hoorde. In de achtertuin zag de melder twee jongens staan die probeerden in te breken. De politie werd direct gebeld. Die avond werden de jongens niet meer aangetroffen. Camerabeelden leidden uiteindelijk naar de twee verdachten. De jongens zijn bekenden van de politie op het gebied van inbraken.

Camera in Beeld
Camerabeelden helpen de politie bij het oplossen van inbraken, overvallen en andere misdrijven. Heb je een of meer camera's om of aan je woning of bedrijfspand hangen? Laat het de politie weten. Hoe beter de politie in kaart heeft waar er in jouw buurt camera's hangen, hoe sneller de agenten misdrijven kunnen oplossen. ,,Wij kijken dus niet live mee met uw camera's, maar inventariseren alleen waar deze hangen. Zo bescherm je camera niet alleen jouw eigen bezit, maar help je tegelijkertijd jouw buurt veiliger te maken. Je kun je camera('s) aanmelden via www.politie.nl/cib of via de wijkagent.


| Foto: Digitaal Dagblad