Een ezel...

mainImage
Een ezel...

Een ezel....

Daar bestaat een spreekwoord over. Het lukt sommige verdachten en bekenden van de politie om het spreekwoord op hen van toepassing te laten zijn.

Zondag werd een 33 jarige man uit Gouda aangehouden die afgelopen week een inbraak pleegde op de Sluisdijk in Gouda. Binnen 4 dagen na de inbraak gaat hij zijn oud en nieuw in het politiebureau van Gouda doorbrengen.

Deze verdachte presteerde het namelijk om drie keer aangehouden te worden, nadat agenten hem voor de derde maal herkenden van beelden die de aangever in de woning opnam. Niet gek ook als je een vaste deelnemer van de Goudse top 60 bent: een lijst van de meest overlastgevende criminelen in Gouda. Op de beelden was duidelijk te zien dat de verdachte rustig de tijd nam om de gehele woning te doorzoeken. De recherche is op dit moment bezig met de zaak.,,Hierbij willen wij nogmaals het belang van camera's in en om het huis benadrukken", zo zegt de politie. ,,We lossen er helaas niet alles mee op, maar geregeld zit er nog eens bruikbare zaak bij. Het is vaak een investering, maar kan zich terugbetalen zoals deze verdachte bewees..."


Foto: Digitaal Dagblad