Gouds Dagblad | Dode vrouw gevonden in woning Bodegraven

Dode vrouw gevonden in woning Bodegraven

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

In de Trompstraat in Bodegraven is zondagmorgen in een woning het lichaam van een 35-jarige vrouw gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf. Er is een 41-jarige man aangehouden.

Of de man de partner was van de vrouw kan de politie niet bevestigen, maar er wordt wel uitgegaan van een misdrijf 'in de relationele sfeer'.

Wanneer de vrouw is overleden, is nog niet bekend. De politie onderzoekt de zaak.
Joegoslavië
Volgens buren komt het gezin uit Joegoslavië en waren het 'lieve mensen'. De man heeft volgens buren echter al een tijd lang problemen en is volgens hen manisch depressief en erg onberekenbaar, maar hij zou zijn vrouw niet mishandelen. De man en de vrouw hebben drie kinderen van 3 tot 7 jaar oud die eerder op last van de rechter uit huis geplaatst zijn, vertelt een buurvrouw. De kinderen van de vrouw zouden anderhalf jaar geleden uit huis zijn geplaatst.

Een vrouw die in de buurt woont liet weten dat de man zondagmorgen in de war bij haar huis aankwam. Hij zou onder meer hebben gezegd dat er iets met zijn vrouw was. De buurvrouw heeft vervolgens de hulpdiensten gebeld. De man is daarna door de politie aangehouden.


11:00 - 15 apr. 2018


Foto: Digitaal Dagblad