Tijdens de Nacht van Jodan Boys is het regionale startsein gegeven voor de campagne Bob in de sportkantine. Wethouder Hilde Niezen (Verkeer & veiligheid van de gemeente Gouda) overhandigde het symbolische campagnepakket met Bob campagnemateriaal aan Marco Kastelein, voorzitter van Jodan Boys.
De campagne Bob in de sportkantine 2017 is begin maart gestart. Van maart tot eind juli zijn alle sportverenigingen in de regio Haaglanden, Midden-Holland & Holland-Rijnland uitgenodigd aan deze campagne deel te nemen. Door deelname maken ze sporters en supporters ervan bewust na de wedstrijd veilig thuis te komen en zonder alcohol op deel te nemen aan het verkeer.
Bij de kick-off was ook het campagneteam aanwezig met een Bob goal, Bob doek voor in de middencirkel, blaastesten en quiz vragen. Velen hebben de blaastest afgenomen en zijn bevraagd met quiz vragen.
Door middel van de Bob-quiz die gespeeld kan worden op www.hoegoedkenjijbob.nl kan ieder lid van de vereniging zijn kennis testen. Verzamel zoveel mogelijk punten voor jouw vereniging en wie weet win je de Limo voor de Bob! De Limo zal de acht ultieme bob’s van de vereniging na een gezellig verenigingsavondje veilig thuisbrengen. 100% Bob is 0% op!